رابطه مستقیم خوراکی ها بر سرطان پروستات
محققان علم تغذیه و پژوهشگران پزشکی به این نتیجه رسیده اند که رابطه مستقیم خوراکی ها بر سرطان پروستات وجود دارد که در این مقاله به طور خلاصه بیان می کنیم این ارتباط را .
مصرف گوشت قرمز و همچنین استفاده از چربی های حیوانی خطر ابتلا به سرطان پروستات را افزایش می دهد.
مصرف سبزیجات و میوه جات به عنوان عاملی که می توانند در پیشگیری از ایجاد سرطان پروستات موثر باشند توصیه شده است.
کمبود ویتامین E، ویتامین D، سلنیوم و امگا-۳ خطر این بیماری را افزایش می دهد.
بعضی از مواد موجود در گوجه فرنگی مثل لیکوپن (Lycopene) باعث کاهش سرطان پروستات می شود.
مصرف چای سبز و پلی فنول موجود در آن به عنوان یکی از موثرترین عوامل جلوگیری کننده از سرطان پروستات شناخته شده است و حتی عده ای کاهش چشمگیر و مشخص سرطان پروستات را در مردان ساکن شرق و جنوب شرقی آسیا مصرف چای سبز فراوان توسط این مردان می دانند.
مطالعات نشان داده اند استفاده از Capsaicin که از فلفل استخراج می شود در موش ها باعث مهار رشد
سلول های سرطانی پروستات شده است.
استفاده از سویا که حاوی استروژن طبیعی است باعث جلوگیری از ایجاد و یا مهار رشد سلول های سرطانی پروستات می شود.
مطالعات نشان داده اند که مصرف روزانه ویتامین E و کلم بروکلی می تواند برای پیشگیری از سرطان پروستات موثر باشد.
پزشکین : رابطه مستقیم خوراکی ها بر سرطان پروستات