جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



دستور پخت انواع کوفته | طرز تهیه کوفته نخودچی

1389007624

مواد لازم

برنج  چهار پیمانه (ششصد و چهل  گرم)
پیازیک  عدد (معادل صد و چهل گرم)
گوشت چرخ‌ زده  ربع کیلو
آرد نخودچی نصف پیمانه(معادل پنجاه و دو گرم)
تخم‌مرغ دو عدد(معادل صد و ده تا صد و بیست گرم)
جعفری(خرد کرده )/ دو قاشق سوپخوری(معادل چهل گرم)
نمک، فلفل و زردچوبه   به اندازه نیاز
رب‌ گوجه‌فرنگی   یک چهارم  پیمانه (اندازه شصت گرم)
روغن مایع  یک چهارم  پیمانه (اندازه سی و هشت میلی‌لیتر)
پیازداغ (سرخ‌ کرده ) یک چهارم  پیمانه( اندازه بیست و هشت  گرم)

طرز تهیه

در ظرفی پیاز را رنده کنید. گوشت چرخ‌کرده و آردنخودچی را با پیاز رنده شده مخلوط کنید. سپس تخم‌مرغ، جعفری، مقداری نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنید و خوب ورز دهید تا زمانی که مواد چسبندگی پیدا کند. در قابلمه‌ای روغن بریزید و رب گوجه‌فرنگی را تفت دهید. مقداری زردچوبه، نمک، فلفل و پیازداغ را اضافه کنید. حدود چهار تا پنج پیمانه آب روی مواد بریزید. زمانی که آب جوش آمد از مایه گلوله‌هایی به اندازه گردوی درشت بردارید و به صورت منظم در دست شکل دهید و در آب جوش بیندازید. در آخر حرارت را ملایم کنید تا کوفته پخته شود.

نکته:
برای درست کردن کوفته باید گوشت آن را کاملاً ورز دهید ، موادی را که هم به گوشت اضافه می نمایید باید ورز دهید تا مایه‌ کوفته حالت چسبندگی داشته باشد .
آبی که کوفته را به آن اضافه می نمایید حتما باید جوش بیاید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید