افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

دستور پخت انواع کوفته | طرز تهیه کوفته نخودچی

1389007624

مواد لازم

برنج  چهار پيمانه (ششصد و چهل  گرم)
پيازیک  عدد (معادل صد و چهل گرم)
گوشت چرخ‌ زده  ربع کیلو
آرد نخودچي نصف پيمانه(معادل پنجاه و دو گرم)
تخم‌مرغ دو عدد(معادل صد و ده تا صد و بیست گرم)
جعفري(خرد کرده )/ دو قاشق سوپخوري(معادل چهل گرم)
نمک، فلفل و زردچوبه   به اندازه نیاز
رب‌ گوجه‌فرنگي   یک چهارم  پيمانه (اندازه شصت گرم)
روغن مايع  یک چهارم  پيمانه (اندازه سی و هشت ميلي‌ليتر)
پيازداغ (سرخ‌ کرده ) یک چهارم  پيمانه( اندازه بیست و هشت  گرم)

طرز تهیه

در ظرفي پياز را رنده کنيد. گوشت چرخ‌کرده و آردنخودچي را با پياز رنده شده مخلوط کنيد. سپس تخم‌مرغ، جعفري، مقداري نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنيد و خوب ورز دهيد تا زماني که مواد چسبندگي پيدا کند. در قابلمه‌اي روغن بريزيد و رب گوجه‌فرنگي را تفت دهيد. مقداري زردچوبه، نمک، فلفل و پيازداغ را اضافه کنيد. حدود چهار تا پنج پيمانه آب روي مواد بريزيد. زماني که آب جوش آمد از مايه گلوله‌هايي به اندازه گردوي درشت برداريد و به صورت منظم در دست شکل دهيد و در آب جوش بيندازيد. در آخر حرارت را ملايم کنيد تا کوفته پخته شود.

نکته:
براي درست کردن کوفته بايد گوشت آن را کاملاً ورز دهید ، موادي را که هم به گوشت اضافه می نمایید بايد ورز دهيد تا مايه‌ کوفته حالت چسبندگي داشته باشد .
آبي که کوفته را به آن اضافه می نمایید حتما باید جوش بیاید.


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *