جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



دستور پخت انواع کوفته | طرز تهیه کوفته نخودچی

1389007624

مواد لازم

برنج  چهار پيمانه (ششصد و چهل  گرم)
پيازیک  عدد (معادل صد و چهل گرم)
گوشت چرخ‌ زده  ربع کیلو
آرد نخودچي نصف پيمانه(معادل پنجاه و دو گرم)
تخم‌مرغ دو عدد(معادل صد و ده تا صد و بیست گرم)
جعفري(خرد کرده )/ دو قاشق سوپخوري(معادل چهل گرم)
نمک، فلفل و زردچوبه   به اندازه نیاز
رب‌ گوجه‌فرنگي   یک چهارم  پيمانه (اندازه شصت گرم)
روغن مايع  یک چهارم  پيمانه (اندازه سی و هشت ميلي‌ليتر)
پيازداغ (سرخ‌ کرده ) یک چهارم  پيمانه( اندازه بیست و هشت  گرم)

طرز تهیه

در ظرفي پياز را رنده کنيد. گوشت چرخ‌کرده و آردنخودچي را با پياز رنده شده مخلوط کنيد. سپس تخم‌مرغ، جعفري، مقداري نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنيد و خوب ورز دهيد تا زماني که مواد چسبندگي پيدا کند. در قابلمه‌اي روغن بريزيد و رب گوجه‌فرنگي را تفت دهيد. مقداري زردچوبه، نمک، فلفل و پيازداغ را اضافه کنيد. حدود چهار تا پنج پيمانه آب روي مواد بريزيد. زماني که آب جوش آمد از مايه گلوله‌هايي به اندازه گردوي درشت برداريد و به صورت منظم در دست شکل دهيد و در آب جوش بيندازيد. در آخر حرارت را ملايم کنيد تا کوفته پخته شود.

نکته:
براي درست کردن کوفته بايد گوشت آن را کاملاً ورز دهید ، موادي را که هم به گوشت اضافه می نمایید بايد ورز دهيد تا مايه‌ کوفته حالت چسبندگي داشته باشد .
آبي که کوفته را به آن اضافه می نمایید حتما باید جوش بیاید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)