جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



دستور پخت انواع کوفته | طرز تهیه کوفته شوید باقلا

ne6y8yw3jhcd717n3fj

مواد لازم

برنج   دو پيمانه اندازه سی صد و بیست گرم
  سبزي (شنبليله، گشنيز، تره، جعفري، ترخان و مرزه)نیم کیلو
  گوشت چرخ کرده  نیم کیلو
باقلا سبز خلال شده چهار صد گرم
مرزه خشک شده و
ترخان سی  گرم
فلفل،
نمک،  زردچوبه    به اندازه نیاز
شوید    دویست گرم

  پياز  دو عدد اندازه دویست و هشتاد گرم
  آلوچه برغاني   به اندازه نیاز
تخم مرغ آب پز  یک عدد براي هر کوفته (اگر دوست داشتید )

طرز تهیه

ابتدا برنج را به مدت دو ساعت با مقداري آب و نمک خيس کنيد. سپس در ظرف مناسبي آب بريزيد. وقتي جوش آمد برنج را به اندازه يکي دو جوش بجوشانيد و در آبکش ريخته تا آب آن کاملاً برود و تقريباً خشک شود. سبزي را پس از تميز کردن خرد نماييد و روي پارچه پهن کرده تا کاملاً خشک شود. سپس گوشت، سبزي و برنج را مخلوط کنيد و تخم مرغ ها را اضافه نماييد. باقلا، سبزي خشک، نمک، فلفل و زردچوبه را هم اضافه کنيد و ورز دهيد تا حالت چسبندگي پيدا کند. از مواد به اندازه يک نارنگي برداريد و در دستتان گرد کنيد. وسط هر کوفته چند عدد آلوچه برغاني قرار دهيد. در يک سيني بچينيد و يک ساعت در يخچال قرار دهيد. پيازها را به طور يکدست خرد و در روغن سرخ کنيد. کمي نمک و زردچوبه اضافه کنيد و حدود يک ليتر آب روي آن بريزيد. آب که جوش آمد شعله گاز را کم کرده کوفته ها را داخل آب در يک رديف و با فاصله بچينيد. به اين ترتيب کوفته ها پس از پخته شدن به هم نمي چسبد. در قابلمه را نيمه باز گذاشته و با حرارت ملايم کوفته ها را بپزيد تا آب آن تقريباً تبخير شود و کمي آب ته قابلمه بماند. حرارت را  کم کنيد و روي در قابلمه دم کني قرار دهيد تا کوفته ها دم بکشند.

نکته:

  مي توانيد برنج را نجوشانيد و بعد از خيس کردن در آبکش بريزيد تا آّب آن کاملاً برود. بعد با بقيه مواد فاطی کنيد، در اين صورت زمان پخت کوفته بيشتر خواهد بود.
سبزي خردشده کوفته نبايد خيس باشد.

 بهتر است از ترخان و مرزه بيشتری نسبت به سبزی های دیگر استفاده کنید .
موقع دم کردن کوفته ها بهتر است از شعله پخش کن استفاده نمایید .

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)