جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



دستور پخت انواع کوفته | طرز تهیه کوفته شوید باقلا

ne6y8yw3jhcd717n3fj

مواد لازم

برنج   دو پیمانه اندازه سی صد و بیست گرم
  سبزی (شنبلیله، گشنیز، تره، جعفری، ترخان و مرزه)نیم کیلو
  گوشت چرخ کرده  نیم کیلو
باقلا سبز خلال شده چهار صد گرم
مرزه خشک شده و
ترخان سی  گرم
فلفل،
نمک،  زردچوبه    به اندازه نیاز
شوید    دویست گرم

  پیاز  دو عدد اندازه دویست و هشتاد گرم
  آلوچه برغانی   به اندازه نیاز
تخم مرغ آب پز  یک عدد برای هر کوفته (اگر دوست داشتید )

طرز تهیه

ابتدا برنج را به مدت دو ساعت با مقداری آب و نمک خیس کنید. سپس در ظرف مناسبی آب بریزید. وقتی جوش آمد برنج را به اندازه یکی دو جوش بجوشانید و در آبکش ریخته تا آب آن کاملاً برود و تقریباً خشک شود. سبزی را پس از تمیز کردن خرد نمایید و روی پارچه پهن کرده تا کاملاً خشک شود. سپس گوشت، سبزی و برنج را مخلوط کنید و تخم مرغ ها را اضافه نمایید. باقلا، سبزی خشک، نمک، فلفل و زردچوبه را هم اضافه کنید و ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند. از مواد به اندازه یک نارنگی بردارید و در دستتان گرد کنید. وسط هر کوفته چند عدد آلوچه برغانی قرار دهید. در یک سینی بچینید و یک ساعت در یخچال قرار دهید. پیازها را به طور یکدست خرد و در روغن سرخ کنید. کمی نمک و زردچوبه اضافه کنید و حدود یک لیتر آب روی آن بریزید. آب که جوش آمد شعله گاز را کم کرده کوفته ها را داخل آب در یک ردیف و با فاصله بچینید. به این ترتیب کوفته ها پس از پخته شدن به هم نمی چسبد. در قابلمه را نیمه باز گذاشته و با حرارت ملایم کوفته ها را بپزید تا آب آن تقریباً تبخیر شود و کمی آب ته قابلمه بماند. حرارت را  کم کنید و روی در قابلمه دم کنی قرار دهید تا کوفته ها دم بکشند.

نکته:

  می توانید برنج را نجوشانید و بعد از خیس کردن در آبکش بریزید تا آّب آن کاملاً برود. بعد با بقیه مواد فاطی کنید، در این صورت زمان پخت کوفته بیشتر خواهد بود.
سبزی خردشده کوفته نباید خیس باشد.

 بهتر است از ترخان و مرزه بیشتری نسبت به سبزی های دیگر استفاده کنید .
موقع دم کردن کوفته ها بهتر است از شعله پخش کن استفاده نمایید .

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید