جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



در دوران حاملگی تخم مرغ بخورید

%d8%aa%d8%ba%d8%b0%db%8c%d9%87-%d8%af%d8%b1-%d8%af%d9%88%d8%b1%d8%a7%d9%86-%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c-04

  • محققان گفته‌اند یافته‌هایشان نشان می‌دهد که مصرف بالای «کولین» در سه ماهه دوم بارداری با افزایش مهارت‌های حافظه بصری کودکان ۷ساله ارتباط داشته است. «کولین» در گروه ویتامین‌های B طبقه‌بندی می‌شود و عملکردهای مشابهی با این گروه ویتامین‌ها دارد.

تخم مرغ از منابع غنی امگا۳ به شمار می آید این ماده خوراکی بسیار مقوی است و می تواند یک پیام وعده یا مکمل غذایی مناسب برای افراد ورزشکار باشد، اما با توجه به داشتن کلسترول و همچنین احتمال ابتلا به باکتری سالمونلا تخم مرغ را ماده ای مضر برای برای مادران به شمار می آوردند .

مطالعات اخیر نشان می‌دهد که مصرف آن در دوران حاملگی می‌تواند مواد مغذی مورد نیاز بدن این زنان را تأمین کند

موادمغذی موجود در تخم‌مرغ برای سلامتی به ویژه سلامتی مادران باردار بسیار مفید است.
مقامات سازمان ایمنی مواد غذایی اروپا معتقدند ماده «کولین» از جمله مواد مغذی مفید به شمار می‌رود که به دلیل اهمیت در رشد سیستم عصبی مرکزی جنین داخل رحم، برای زنان باردار بسیار حائز اهمیت است.
محققان گفته‌اند یافته‌هایشان نشان می‌دهد که مصرف بالای «کولین» در سه ماهه دوم بارداری با افزایش مهارت‌های حافظه بصری کودکان ۷ساله ارتباط داشته است. «کولین» در گروه ویتامین‌های B طبقه‌بندی می‌شود و عملکردهای مشابهی با این گروه ویتامین‌ها دارد.
دانشمندان در سال ۱۹۹۸ به این نتیجه رسیدند که مصرف روزانه ۴۲۵ میلی‌گرم «کولین» برای زنان باردار توصیه می‌شود اما به دنبال انتشار خبرهایی مبنی بر این که احتمال ابتلا به باکتری سالمونلا با خوردن تخم‌مرغ افزایش می‌یابد و کلسترول بالای تخم‌مرغ برای مبتلایان به چربی خون مضر است، بسیاری از افراد مصرف این ماده مغذی را به حداقل رساندند یا از رژیم غذایی خود حذف کردند. تخم‌مرغ به عنوان یک ماده پروتئینی، به ویژه در وعده صبحانه می‌تواند نیاز روزانه بدن را تأمین کند.

 
اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)