در این پست خورشت بامیه عربی را آموزش میدهیم انتهاي باميهها نبايد زياد بريده شود چون در اين صورت لعاب درون باميه، هنگام پخت، وارد خورش ميشود.
مواد لازم :
گوشت گوسفندي | ۵۰۰ گرم |
باميه | ۵۰۰ گرم |
رب گوجهفرنگي | ۸۰ گرم |
تمرهندي | ۶۰ گرم |
آبليمو تازه | دو قاشق غذاخوري |
آب | دو ليوان |
دارچين | نصف قاشق چايخوري |
كره | ۷۰ گرم |
گشنيز خرد شده | دو قاشق سوپخوري |
عصاره ليموترش | يك عدد |
سير تازه | دو حبه |
پياز | یك عدد |
روغن مايع | يك پيمانه |
زردچوبه، نمك و فلفل | به ميزان لازم |
طرز تهيه :
نخست انتهاي باميهها را گرفته و خوب ميشوييم و آنها را در روغن سرخ ميكنيم. پياز و سير را در كره تفت ميدهيم. آنگاه، گوشت را به موادمان اضافه كرده و مقداري تفت ميدهيم و در انتهاي اين مرحله، نمك و ادويهها را اضافه ميكنيم، سپس درون ظرف آب ريخته تا گوشت خوب پخته شود، بعد، باميهها را نيز افزوده و بقيه مواد را به جز گشنيز به مخلوطمان ميافزاييم، پس از اين كه چند جوش خورد و جا افتاد، گشنيز را هم داخل ظرف ميريزيم، در اين لحظه، خورش آماده است.
نكته:
انتهاي باميهها نبايد زياد بريده شود چون در اين صورت لعاب درون باميه، هنگام پخت، وارد خورش ميشود.