جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



خورشت خلال بادام کرمانشاهی خوشمزه ترین خورشت

1901_1

خورشت خلال بادام یکی از خورشت های سنتی و بسیار خوشمزه شهر کرمانشاه میباشد.امروز تصمیم داریم این خورشت بسیار خوشمزه را به شما عزیزان آموزش دهیم.امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید

مواد لازم:

 

–     گلاب ۵ قاشق غذاخوری
–     گوشت قرمز ۳۰۰ گرم
–     زعفران دم کرده ۱ فنجان
–     کره ۱ قاشق غذاخوری
–     خلال بادام درشت ۲۵۰ گرم
–     زرشک ۱ لیوان
–     چوب دارچین ۱ تکه کوچک
–     پیاز ۱ عدد
–     نمک و زردچوبه به مقدار لازم
–     رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

 

 

 طرز تهیه:

 

۱٫ پیاز را خرد کنید و زردچوبه بزنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود.

۲٫ سپس گوشت خرد شده را اضافه کنید، تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

۳٫ پس از تغییر رنگ گوشت رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.

۴٫ چند دقیقه تفت دهید سپس ۴ لیوان آب بریزید و در قابلمه را ببندید تا با حرارت ملایم گوشت بپزد.

خلال بادام را حدود ۱۰ دقیقه در آب گرم خیس دهید تا نرم شود سپس ۵ دقیقه داخل زعفران دم کرده خیس دهید (مقدار کمی زعفران را بسایید و در آب جوش حل کنید و ۱۵ دقیقه روی بخار اب قرار دهید تا دم بکشد و رنگ دهد).

۵٫ وقتی آب خورش کم شد خلال بادام، زعفران و چوب دارچین را اضافه کنید (باید به اندازه یک بند انگشت روی خورش آب باشد)، حرارت را بسیار کم کنید و حدود ۳۰ دقیقه خورش را روی حرارت قرار دهید.

۶٫ پس از این مدت زرشک، گلاب و کره را به خورش اضافه نمائید و ۳۰ دقیقه دیگر با حرارت کم و در باز اجازه دهید خورش کاملا جا بیفتد، پس از پایان پخت چوب دارچین را خارج کنید و نمک غذا را اندازه کنید سپس در ظرف بریزید و بهمراه برنج سرو نمائید.

 

1901_1

نکته ها:

 

–    برای این خورش بهتر است از گوشت گوسفند استفاده کنید.
–    اگر پس از پخت آب خورش زیاد بود کمی حرارت را بالا ببرید تا آب اضافی آن بخار شود.
–    دلیل استفاده از چوب دارچین بجای پودر دارچین به این علت است که رنگ خورش تیره نشود.
–    در صورت تمایل میتوانید چند عدد لیمو عمانی همراه با اضافه کردن خلال بادام اضافه کنید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)