افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

خانم های باردار و ریفلاکس معده

image_13930529143465

  • این کارشناس مامایی با اشاره به علایم این بیماری، بیان کرد: سوزش زیر جناق سینه، احساس برگشت مواد غذایی به داخل دهان، درد قفسه سینه و سختی در بلع از دیگر علائم این بیماری محسوب می‌شود.

خانم های حامله با چه عواملی دچار ریفلاکس می شوند این عارضه چگونه در این افراد رخ میدهد چا در بارداری دچار این حالت می شوند درمان های مختلف برای این عارضه کدامند؟

فرشته درایتی  با اشاره به اینکه علت ریفلاکس، برگشت محتویات معده به مری بوده که باعث بروز علائم ناراحت کننده‌ای در فرد می‌شود، اظهار کرد: فشار داخل مری، عضلاتی که مری از آن عبور کرده و به معده متصل شده، عضلاتی که دهانه تحتانی مری و معده را ساخته عواملی هستند که در بوجود آوردن این عارضه دخیل‌اند.

وی تصریح کرد: مری، لوله‌ای عضلانی بوده که دهان را به معده متصل می‌کند، هرگاه بنا به عللی دهانه تحتانی مری، درست کار نکند، مواد غذایی اسیدی داخل معده وارد مری شده و در نتیجه احساس سوزش سر دل یا ترش کردن در فرد به وجود می‌آید.

این کارشناس مامایی با اشاره به علایم این بیماری، بیان کرد: سوزش زیر جناق سینه، احساس برگشت مواد غذایی به داخل دهان، درد قفسه سینه و سختی در بلع از دیگر علائم این بیماری محسوب می‌شود.

درایتی با بیان اینکه در زنان باردار، افزایش وزن و فشار جنین به معده نیز از عوامل دیگر در به وجود آمدن این بیماری است، عنوان کرد: افزایش وزن بخصوص افزایش محیط دور شکم باعث ایجاد فشار بر معده و دهانه تحتانی مری شده و از طرفی رشد جنین و افزایش سایز رحم نیز بر معده فشار وارد کرده و باعث خروج مواد غذایی از معده به مری می‌شود.

وی افزود: استروژن و پروژسترون، دو هورمون زنانه هستند که در دوران حاملگی بیشتر ترشح شده و وجود آنها برای ادامه بارداری ضروری است. این دو هورمون باعث شل شدن عضلات رحم شده و اثرات جانبی مانند شل کردن عضله دریچه تحتانی مری و کند کردن هضم غذا را نیز به همراه دارند که هر دو این عوامل باعث برگشت مواد از معده می‌شوند.

این کارشناس مامایی با اشاره به مواردی که ریفلاکس معده را شدیدتر می‌کند، یادآور شد: بارداری چند قلو، سابقه بیماری زمینه‌ای، ناراحتی معده، حالت تهوع و استفراغ شدید، شغل‌های پراسترس و در نهایت هر عاملی که باعث افزایش ترشح هورمون‌ها در دوران بارداری شود، ریفلاکس معده را در این دوران شدیدتر خواهد کرد.

درایتی با اشاره به برخی از داروهایی که به دلیل افزایش میزان اسید معده باعث بروز علائمی مانند سوزش سر دل می‌شوند، خاطرنشان کرد: مسکن‌هایی مانند ایبوپروفن یا آنتی‌بیوتیک‌ها همراه با آسپرین و حتی قرص آهن و اسید فولیک از جمله داروهایی بوده که با تجویز دکتر می‌توان استفاده کرد.

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *