جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



خاصیت وجود مولتی ویتامین در برنج های تراریخته

  • مطالعات انجام شده همچنین نشان می دهد اولین مساله ای که در مورد برنج طلایی مطرح می شود پذیرش مصرف این برنج در جوامعی است که برنج قوت غالب آن هاست و از کمبود ویتامین آ هم رنج می برند.

نسل سوم محصولات تراریخته با هدف منتفع شدن مصرف کننده ها از مواد غذایی بیشتر شامل ویتامین ها و مواد معدنی تولید در حال تولید است. تولید محصولات غنی از عناصر غذایی یکی از خدمات ارزنده مهندسی ژنتیک گیاهی برای کمک به رفع سوء تغذیه در میان انسان ها است.
برنج طلایی غنی از بتا کاروتن که برای کمک به حل مشکل کمبود ویتامین آ به کمک مهندسی ژنتیک طراحی و تولید شده است نمونه ای از خدمات ارزنده این فناوری برای حل بحران های حال حاضر است. برنج طلایی پتانسیل فراوانی برای بهبود جذب عناصر غذایی پر مصرف دارد.
کمبود ویتامین آ روزانه منجر به مرگ ۴۵۰۰ کودک می شود. استفاده از برنج طلایی غنی از پیش ماده ویتامین آ روشی کم هزینه برای جوامع فقیری است که هم از کمبود ویتامین آ رنج می برند و هم برنج غذای اصلی آن ها است. حتی بانک جهانی هم استفاده از غلات غنی شده را به عنوان روش اصلی معمول برای مبارزه با سوء تغذیه توصیه می کند. برنج طلایی نمونه ای از این محصولات غنی شده است.
نتایج پژوهشی که به تازگی در مجله کشاورزی و امنیت غذایی منتشر شده است توانمندی برنج طلایی در کمک به حل بحران کمبود ویتامین آ را تایید می کند.
مطالعات انجام شده همچنین نشان می دهد اولین مساله ای که در مورد برنج طلایی مطرح می شود پذیرش مصرف این برنج در جوامعی است که برنج قوت غالب آن هاست و از کمبود ویتامین آ هم رنج می برند.
دکتر دوبوک، نویسنده این مقاله مروری، پیش بینی می کند در آینده به کمک مهندسی ژنتیک برنجی طراحی شود که علاوه بر بتا کاروتن از سایر عناصر غذایی و مواد معدنی غنی شده باشد.
وی می گوید چنین برنجی می تواند به شکل مولتی ویتامین برای بدن انسان عمل کند.

منبع: بهداشت نیوز

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید