افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

خاصیت های گیاه کینگو و اثرات آن بر آلزایمر

خاصیت های گیاه کینگو و اثرات آن بر آلزایمر

  • ژینکو با بهبود گردش خون به “سیستم عصبی مرکزی” می‌تواند برخی مشکلات مربوط به عصب مثل سرگیجه، وزوز گوش (صدای زنگ در گوش) ناشنوایی عصبی و … را درمان کند، اگرچه درمان کامل این شرایط مشکل به نظر می‌رسد اما ژینکو گزینه مناسبی است.

 

ژینکو با نام علمی ‌Gingko biloba از قدیمی ترین درختان جهان است و عصاره برگ‌های آن در بهبود جریان خون از طریق عروق به مغز مفید است.

عصاره برگ ژینکو که از قدیمی‌ترین درخت باقیمانده در جهان به دست می‌آید، به طور قابل توجهی در بهبود جریان خون از طریق عروق به مغز مفید است و سیستم عصبی مرکزی را نیز از آسیب‌های اکسیداتیو محافظت می‌کند همچنین به منظور تقویت تمرکز و توانایی ذهنی و روانی افراد سالم نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

قسمت مورد استفاده این گیاه برگ و میوه است و اثرات مهم آن آنتی اکسیدان، محرک گردش خون، افزایش توانایی ذهنی، محافظت کننده از بافت عصبی است.

از دست دادن حافظه و مشکلات یادآوری، شواهد تحقیقاتی، استفاده از ژینکو برای تقویت حافظه و ادراک مغزی را تأیید می‌کند، ژینکو بویژه برای درمان و کاهش سرعت زوال عملکرد مغزی که در بیماری آلزایمر رخ می‌دهد کاربرد دارد، ژینکو همچنین می‌تواند به خوبی در کنترل و درمان علائم بیماری پارکینسون به کار آید.

سرگیجه و وزوز گوش:

ژینکو با بهبود گردش خون به “سیستم عصبی مرکزی” می‌تواند برخی مشکلات مربوط به عصب مثل سرگیجه، وزوز گوش (صدای زنگ در گوش) ناشنوایی عصبی و … را درمان کند، اگرچه درمان کامل این شرایط مشکل به نظر می‌رسد اما ژینکو گزینه مناسبی است.

گردش خون محیطی ضعیف:

ژینکو جریان خون را در سراسر بدن از سر تا دستها و پاها تحریک می‌کند، این گیاه می‌تواند به بهبود گردش خون ضعیف در بیماری‌هایی نظیر بیماری ارتفاع، فشارخون پایین، سندروم رینود و لنگش متناوب کمک کند.

سایر کاربردها:

ژینکو برای افراد بالای ۵۰ سال می‌تواند به صورت روزانه استفاده شود تا گردش خون مناسبی داشته باشند، این گیاه با تحریک جریان خون به بافت سیستم عصبی مرکزی، آنرا از آسیب‌های ناشی از نرسیدن خون نیز حفظ می‌کند، در صورت دریافت مشاوره از یک متخصص طب گیاهی، می‌توان ژینکو را برای درمان آسم، افسردگی، سرمازدگی موضعی، گلو کوم، و اسکلروز چندگانه نیز مورد استفاده قرار داد.

 

منبع : بهداشت نیوز

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *