گفته های متخصصان درباره سرطان روده بزرگ و این که چگونه با تغذیه از بروز این سرطان پیشگیری کنیم ، در ادامه به ذکر جلوگیری از سرطان روده با این برنامه غذایی می پردازیم .
دبیرعلمی کنفرانس تغذیه، گوارش و سلامتی بر لزوم مصرف رژیم غذایی سالم و تحرک بدنی تاکید کرد و گفت: رژیم غذایی پرکلسیم از سرطان روده بزرگ پیشگیری میکند.
پختن گوشت در دمای بالا، مصرف چای داغ، کبابی کردن، سرخ کردنها، مصرف نمک و انواع ترشی عوامل سرطانزا هستند ، مردم باید از روش هایی مثل آب پز کردن، دم پخت کردن، بخارپز کردن استفاده کنند.
بررسیها نشان داده مصرف تریاک و مواد مخدر با بروز سرطان ارتباط مستقیم دارد.
سیبزمینی سرخشده،انواع شیرینی از جمله کیک،بیسکویت،کوکی،دونات ها، نوشیدنی های شیرین، گوشتهای کبابی شده و انواع سوسیس و کالباس را اصلیترین مواد غذایی سرطان زا دانست و از میوهها، سبزیها، زردچوبه و گوجهفرنگی به عنوان مواد غذایی اصلی پیشگیریکننده نام برد.
مصرف ۴ تا ۶ وعدهغذای کمکالری همراه با میوه و سبزی و استفاده از بشقاب های کوچک بسیار موثر است.
برلزوم تغییر نگرش نادرست مردم درباره تغذیه و غذا خوردن اهمیت بسیاری دارد و براساس بررسی یک استاد دانشگاه و متخصص علوم رفتاری در یک سال گذشته در مناطق مختلف تهران نشان می دهد که ۶۵ درصد افراد خوردن را تفریح و سرگرمی میدانند.
پزشکین : جلوگیری از سرطان روده با این برنامه غذایی