جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



جلوگیری از سفید شدن مو با این میوه ها

جلوگیری از سفید شدن مو با این میوه ها

20158623143441a

 

 

همانطورر که می دانید با بالا رفتن سن و شروع روند پیری شاهد بروز علائمی هستیم که یکی از آنها سفید شدن مو هست که یک امر کاملا طبیعی می باشد اما امروزه به دلیل زندگی های پر استرس افراد دچار پیری زودرس می شوند می خواهیم در این جا شما را آشنا کنیم با جلوگیری از سفید شدن مو با این میوه ها .

اولین گام برای جلوگیری از سفید شدن زودرس موهااجتناب از مواد شیمیایی و مراقبت کافی و روزانه از موهاست. پس اگر دوست ندارید موهایتان سفید شود مواد شیمیایی از جمله رنگ ها را کنار گذاشته و رو به مواد طبیعی بیاورید. رژیم غذایی روزانه مناسبی را در پیش گرفته و از کافئین و نوشابه های گاز دار دوری کرده و در عوض مقادیر زیادی از سبزیجات و میوه ها را جایگزین کنید.

کدام میوه ها برای جلوگیری از سفید شدن موها ضروری هستند و چرا؟

علت اصلی هر نارسایی و عدم تعادل در بدن انسان کمبود ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن است. بنابراین اگر بدن ما مقادیر کافی از ویتامین به خصوص خانواده ویتامین B و مواد معدنی از جمله روی و مس و ید و سلنیوم و سیلیس را در اختیار نداشته باشد، سفیدی زودرس موها را تجربه خواهیم کرد. بنابراین مصرف میوه و سبزیجات به عنوان منابع غنی از ویتامین ها یک راه اصلی برای جلوگیری از این فرایند است. برای مشاهده نتیجه سریعتر به شما خواهیم گفت که کدامیک از انواع میوه ها را بیشتر مصرف کنید

موز

موز شامل مقادیر زیادی از ید و آهن است. این میوه سرشار از آهن و ویتامین -B1 (تیامینB2 (ریبوفلاوین)، B3 (نیاسین) است که برای تقویت فولیکول های مو و رشد موها در پوست سر بسیار ضروری هستند. مخلوطی از موز و آبلیمو و عسل یک معجون عالی برای رشد و تغذیه موهاست. این مخلوط را ۲ الی ۳ بار درهفته مصرف کنید تا تفاوت را احساس کنید.

آب لیمو

آب لیمو برای انواع مشکلات مو راه حلی بسیار مناسب است. آب پیاز و لیمو می تواند در عرض یک ماه موهای جدید را جایگزین موهای سفید کند.

زغال اخته

زغال اخته سرشار از ویتامین C است که موجب افزایش جریان خون در کف سر می شود و همین امر موجب تغذیه فولیکول های مو می شود. مواد غذایی حاوی ویتامین C کمک زیادی به جلوگیری از آسیب به موها می شود.

آووکادو

آووکادو یک منبع غنی از ویتامین B است که قدرت فوق العاده ای به فولیکول های مو می دهد.

کیوی و توت فرنگی

این دو میوه منابع عالی از ویتامین C هستند. ویتامین C یک نوع آنتی اکسیدان است که روغن های اضافی را از روی پوست سر پاک کرده و پوست سر را تازه می سازد.

سفید شدن زودرس موها، ریزش مو و آسیب به موها تنها به دلایل ارثی و ژنتیکی مربوط نمی شود. بلکه دلایل زیادی وجود دارد که این اتفاق ها رخ بدهد. مواد سمی و عدم گردش مناسب خون در پوست سر و همچنین توجه ناکافی به بهداشت مو از دلایل این اتفاق ها هستند. بنابراین با مصرف میوه ها و منابع ویتامین B و C و همچنین مواد معدنی مورد نیاز بدنتان سلامتی را به موهایتان هدیه دهید و از داشتن موهایی سالم لذت ببرید.

 

پزشکین : جلوگیری از سفید شدن مو با این میوه ها

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید