افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

تندرستی و تضمین سلامت بدن با این ورزش ها

download (8)

  •  تحقیق جدید محققان دانشگاه اولو فنلاند نشان می دهد حتی میزان ملایم ورزش در هفته به شکل قابل توجهی موجب کاهش احتمال مرگ افراد ۶۵ سال به بالا بواسطه بیماری قلبی می شود.

برخی فعالیت های ورزشی ساده هم می توانند موجب تناسب اندام و تندرستی شما شوند این ورزش ها ملایم بوده و باعث تقویت سلامتی تان می شوند پیاده روی و دوچرخه سواری و شنا جزو این ورزش ها به شمار می روند که گاها به عنوان تفریح انجام می شوند.

به گفته محققان، فعالیت های فیزیکی ملایم نظیر پیاده روی و دوچرخه سواری با بیش از ۵۰ درصد کاهش مرگ ناشی از مشکلات قلبی-عروقی مرتبط هستند.

تحقیق جدید محققان دانشگاه اولو فنلاند نشان می دهد حتی میزان ملایم ورزش در هفته به شکل قابل توجهی موجب کاهش احتمال مرگ افراد ۶۵ سال به بالا بواسطه بیماری قلبی می شود.

سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «فواید ورزش در پیشگیری از بسیاری از بیماری ها وجود دارد و تاثیر آن بستگی به میزان ورزش دارد.»

این تیم تحقیق، فواید ورزش بر روی سلامت را در بلندمدت مورد بررسی قرار دادند. بدین منظور، نتایج سلامت حدود ۲۵۰۰ فنلاندی ۶۵ سال و بالاتر را به مدت حدود ۱۲ سال تحت نظر داشتند.

هیچ یک از شرکت کنندگان، در ابتدای مطالعه دارای بیماری مزمن جدی ای نبودند. در حدود ۱۶۰۰ نفر حداقل ورزش ملایم را انجام می دادند.

تیم تحقیق، براساس پرسشنامه وضعیت ورزش هر یک از شرکت کنندگان را بر اساس کم، متوسط یا زیاد بررسی کردند. ورزشکاران با میزان تحرک کم عمدتا زمان شان صرف تماشای تلویزیون یا مطالعه می شد و فعالیت بسیار کمی داشتند.

ورزش ملایم شامل فعالیت های نظیر پیاده روی، دوچرخه سواری یا باغبانی حداقل به مدت ۴ ساعت در هفته بود. ورزش زیاد به معنای شرکت در فعالیت های شدیدتر نظیر پیاده روی تند, اسکی,شنا, بازی های توپی, یا حتی باغبانی سنگین حداقل به میزان ۳ ساعت در هفته بود.

محققان بعد از تطبیق با سایر فاکتورهای پرخطر قلبی، نظیر فشارخون بالا، سیگار کشیدن و میزان کلسترول، دریافتند حتی میزان ملایم فعالیت به شدت موجب تقویت سلامت یک فرد سالمند می شود.

در مقایسه با افراد دارای فعالیت کم فیزیکی، افراد با میزان ملایم تحرک به طور میانگین ۳۱ درصد کمتر در معرض بروز حادثه قلبی-عروقی (حمله قلبی) بودند و ۵۴ درصد کمتر در معرض احتمال مرگ در طول دوره مطالعه قرار داشتند.

 

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *