جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



تقویت معده و سلامت بدن با مصرف دارچین

hee640-2

  • محققان در این مطالعه از خوک‌ها استفاده کردند و دریافتند دارچین موجب حفظ یکپارچگی دیواره معده می‌شود. زمانی که خوک‌ها غذا می‌خورند، گازهای دی اکسیدکربن در معده‌شان افزایش می‌یابد

محققان دانشگاه RMIT استرالیا به سرپرستی یک محقق ایرانی دریافته‌اند افزودن دارچین به رژیم غذایی موجب خنک شدن بدن و معده تا ۲ درجه می‌شود و این ادویه می‌تواند در بهبود کلی سلامت بدن نقش داشته باشد.

محققان در این مطالعه از خوک‌ها استفاده کردند و دریافتند دارچین موجب حفظ یکپارچگی دیواره معده می‌شود. زمانی که خوک‌ها غذا می‌خورند، گازهای دی اکسیدکربن در معده‌شان افزایش می‌یابد، اما افزودن دارچین به خوراک آنها موجب کاهش تولید این گاز شده و سپس معده در طول روند هضم خنک می‌شود.

کوروش کلانترزاده، سرپرست تیم پژوهش، در این باره می‌گوید: «زمانی که خوک‌ها داغ می‌کنند، نفس کشیدن شان سریع و کوتاه می‌شود، و در نتیجه تولید CO۲ افزایش می‌یابد. با وجود مصرف دارچین، میزان گاز CO۲ به مراتب کاهش می‌یابد. این وضعیت نه تنها موجب خنک شدن خوک‌ها شده بلکه در سلامت عمومی هم بهبود قابل توجهی حاصل می‌شود.»

نتایج این مطالعه حیوانی در نهایت دیدگاه جالبی را در مورد عملکرد و سلامت معده انسان در اختیار ما می‌گذارد.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)