جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



ترفند های آشپزی

ترفندهای آشپزی

برای بهتر شدن غذاها همه به دنبال ترفندهای خوب و جالب هستند امروز قصد داریم چند ترفند عالی برای بهتر شدن غذاها را برای شما عزیزان بیان کنیم

۱ –  می توانید نصف قاشق غذاخوری نشاسته ذرت را با یک قاشق غذاخوری آرد گندم جایگزین کنید.

 

۲ –  یک قاشق غذاخوری گیاهان تازه و خرد شده را با یک قاشق چای خوری گیاه خشک جایگزین کنید.

 

۳ – یک حبه سیر را با یک هشتم قاشق چای خوری پودر سیر جایگزین کنید.

 

۴ – برای خرد کردن میوه خشک، ابتدا آن را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید؛ سپس با چاقویی که آن را در آب داغ فرو کرده اید، خرد کنید.

 

۵ – قبل از جوشاندن تخم مرغ با سوزن یک سوراخ کوچک در پوست آن ایجاد کنید تا راحت تر پوست شود.

 

۶ – برای هر یک کیلوگرم برنج خام، پنج گرم پودر نعناع خشک را در کیسه نازک ریخته و به برنج اضافه کنید تا در آن حشره رشد نکند.

 

۷ – با آب برنج آبکش شده، سوپ یا عدسی درست کنید.

 

۸ – هنگام جوشیدن شیر، یک قاشق یا ملاقه در آن قرار دهید تا سر نرود.

 

۹ – لیموی تازه سفت را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در آب ولرم قرار دهید تا نرم شود.

 

 

 

با به کار گیری این ترفندها شما به یک آشپز نمونه معرفی می شود .

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید