جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



ترب سیاه و خواص داروئی آن

ترب سیاه و خواص داروئی آن

3_st2w37565

 

 

در این مطلب می خواهیم تحقیقاتی که درباره ترب سیاه و خواص داروئی آن انجام شده اطلاعاتی را بیان کنیم تا این ماده غذایی را در برنامه غذایی خود بگذارید .

یک کارشناس تغذیه در ملایر گفت: اثر فوق‌العاده مفید ترب‌سیاه برای معالجه بیماری‌های کلیوی و تصفیه کلیه توسط پزشکان سنتی جهان شناخته شده و شهرت زیادی برای حفظ سلامت روده‌ها دارد.

“مریم میرسنجری”، در این رابطه افزود: ترب، به علت داشتن ترکیبات گوگردی به عنوان ضدباکتری، ضدقارچ و ضدویروس عمل می‌کند و مانع از بروز عفونت‌های مجاری تنفسی و مجاری ادراری و باعث سم‌زدایی از کبد می‌شود و کلیه را فعال می‌کند همچنین باعث پودر شدن سنگ کلیه به ویژه سنگ‌های اگزالات کلسیم می‌شود.

وی اظهار کرد: دقت کنید ترب‌سیاه حتما بعد از غذا بخورید و از مصرف زیاد آن خودداری کنید چرا که مصرف زیاد، پرزهای روده را از بین می‌برد و به علت دیرهضم بودن نفاخ است و دارای ویتامین C و B است و در فصل پاییز و زمستان از سرماخوردگی و آنفلوانزا جلوگیری می‌کند.

میرسنجری ادامه داد: ترب‌سیاه چون غنی از ویتامین C است و در رفع خستگی و جذب آهن بدن به عنوان آنتی‌اکسیدان قوی در بدن عمل می‌کند. خواص شگفت‌انگیز ترب‌سیاه برای سرفه‌های آزار دهنده مزمن و حتی کهنه بسیار مفید است.

وی خاطرنشان کرد: یک عدد ترب‌سیاه را از بالا به اندازه دو تا گردو گود کنید و مقداری عسل طبیعی داخل آن بریزید و از پائین جای ریشه آن سوراخ ریزی به وجود آورید و آن را بالای ظرفی قرار داده تا عسل و آب ترب ترکیب و خارج شود و از آن معجون روزی دو قاشق میل کنید به طوریکه با این کار مخاط برونشیت روان شده و سرفه‌ها درمان می‌شود.

 

پزشکین : ترب سیاه و خواص داروئی آن

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)