جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



بیسکوییت نخودی درست کنید

بسکوییت

امروز آموزش یک شیرینی خوشمزه و خوش طعم را برای شما آماده کرده ایم.این شیرینی را معمولا در ایام نوروز زیاد میبینید و میل میکنید.برای تهیه آن ادامه مطلب را بخوانید

مواد لازم جهت تهیه بیسکویت نخودی :

 

آرد سفید۲ پیمانه
 آرد نخودچی ۱ پیمانه
پودر شکر۱ پیمانه
 کره۲۲۰ گرم
هل پودر شده۱ قاشق چای خوری
وانیل۱ قاشق چای خوری
شیر۱/۲ پیمانه
پسته یا بادام برای تزئینبه میزان لازم

طرز تهیه بیسکویت نخودی :

 
ابتدا آردها ( آرد سفید و آرد نخودچی ) را مخلوط و الک کرده در ماهیتابه با حرارت کم حدود ۱۵-۲۰ دقیقه تفت می دهیم. احتیاج نیست آرد تغییر رنگ دهد فقط بوی خامی آرد برود ، سپس دوباره آرد را الک کرده و کنار گذاشته تا خنک شود.

در ظرف دیگر کره نرم شده را با شکر هم زده و بعد آردهای تفت داده را همراه با هل و وانیل با دست مخلوط می کنیم و شیر را کم کم اضافه می کنیم شاید کمتر یا بیشتر از میزان گفته لازم شود.

من کمتر از میزان گفته شده استفاده کردم. سپس خمیر را مدت ۱۰ دقیقه در محیط آشپزخانه قرار می دهیم.

بعد از خمیر توپی کوچک درست کرده و با پسته یا بادام تزیین می کنیم در سینی فر کاغذ روغنی گذاشته با حرارت ۱۸۰ به مدت ۱۰ دقیقه تا زیر شیرینی طلایی شود قرار می دهیم.

 

 آماده سازی و پخت بیسکویت نخودی : ۵۰ دقیقه

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)