-
انتخاب مواد غذایی نامناسب، مشکلات گوارشی و استرس می تواند میزان سم را در بدن افزایش دهد. در ادامه مواد غذایی را برای سموم زدایی ناشی از آلودگی های صنعتی، هوا و مسمویت با فلزات سنگین مانند سرب، جیوه، و… به شما معرفی می کنیم.
انتخاب مواد غذایی نامناسب، مشکلات گوارشی و استرس می تواند میزان سم را در بدن افزایش دهد. در ادامه مواد غذایی را برای سموم زدایی ناشی از آلودگی های صنعتی، هوا و مسمویت با فلزات سنگین مانند سرب، جیوه، و… به شما معرفی می کنیم.
مرکبات:
ویتامین ث به تبدیل سموم به مواد قابل هضم کمک می کند.
فلفل دلمه ای :
فلافل دلمه ای قرمز ۳ برابر پرتقال ویتامین ث دارد .
شلغم :
محتوای آنتی اکسیدان و سولفور موجود در شلغم به آنزیم های سمزدایی کننده کمک می کند.
شاهی آبی :
رادیکال های آزاد را از سلول گرفته و یک دیوروتیک طبیعی نیز هست.
تخمه آفتاب گردون:
ویتامین ای و سلنیوم به سم زدایی و کاهش کلسترول کمک می کند.
گردو:
گردو با تزریق اسیدهای چرب امگا۳ به سم زدایی بدن کمک می کند.
ماش :
این دانه ها باقیمانده ی سموم را از دیوارهای روده ها جذب می کنند.
انواع عدس:
فیبر موجود در عدس موجب کاهش کلسترول و تنظیم قند خون می شود.
کنگر فرنگی :
سینارین موجود در آرتیشو به تولید صفرا و هضم کمک می کند.
غلات کامل :
فیبرهای غیر محلول آن ها موجب تنظیم عملکرد روده می شود.
فیبرهای غیر محلول آن ها موجب تنظیم عملکرد روده می شود.
زردچوبه:
موجب تقویت عملکرد سلول های کبدی برای سم زدایی می شود.
خیار:
با مقدار آب زیادی که دارد سموم را بیرون رانده و بدن را قلیایی می کند.
گریپ فروت :
کلسترول را پایین می آورد و از تشکیل سنگ های کلیوی جلوگیری می کند.
کلم بروکلی:
با فراهم سازی مقدار زیادی ویتامین، اثرات سم ها را خنثی می کند.
سیر:
موجب تحریک کبد برای ساخت آنزیم های مسئول سم زدایی می شود.