جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



با این غذاها حواس پرتی را درمان کنید

با این غذاها حواس پرتی را درمان کنید

  • از آنجا که بروز واکنش‌های آلرژیک به دنبال مصرف گوشت مرغ و بوقلمون به ندرت مشاهده شده است بنابراین می‌توانند غذای مناسبی برای رژیم‌های حذفی باشند.

 

بعضی پزشکان چینی معتقدند که گوشت مرغ باعث برطرف شدن علائم اسهال، احتباس مایعات در بدن و کاهش اشتهای مرتبط با عدم تعادل در عملکرد پانکراس و طحال می‌شود

امروزه مصرف گوشت ماکیانی که به آنها هورمون و آنتی‌بیوتیک تزریق می‌شود اکیداً منع می‌شود.

فواید خاص ماکیان

ماکیان و اضافه وزن

گوشت سفید بوقلمون یکی از منابع غنی پروتئین است که دارای مقدار بسیار کمی چربی است.

بنابراین گوشت بوقلمون انتخاب غذایی مناسبی در رژیم‌های کاهش وزن است.

ضمناً مرغ بدون چربی و اردک بدون پوست و پخته شده نیز از غذاهای مناسب در رژیم‌های کاهش وزن هستند.

به‌طور کلی غذاهای غنی از پروتئین با اثر بر مرکز اشتها باعث تحریک مرکز سیری و در نتیجه احساس سیری و توقف در غذا خوردن می‌شوند.

ماکیان و افسردگی

گوشت بوقلمون غنی از اسیدآمینه تریپتوفان است که برای تولید سروتونین ضروری است.

سروتونین از ناقلین عصبی شیمیایی است که یکی از نقش‌های آن حفظ احساس شادابی و کنترل اشتها است.

کمبود سروتونین در مغز می‌تواند منجر به افسردگی و یا احساس گرسنگی مزمن شود.

از طرف دیگر با کاهش تابش نور خورشید در زمستان سطح سروتونین بدن کاهش می‌یابد، لذا مصرف بوقلمون در زمستان می‌تواند این کاهش را تا حدی جبران نماید و از این رو برای افرادی که دچار گرسنگی و یا افسردگی مزمن هستند، بسیار مناسب است.

ماکیان و قدرت تمرکز

گوشت ماکیان و پرندگان شکاری حاوی مقادیر قابل توجهی اسیدآمینه تیروزین است که برای تولید دوپامین و نورآدرنالین در مغز ضروری‌اند.

نورآدرنالین و آدرنالین باعث تحریک سلول‌های مغزی و افزایش قدرت تمرکز و سطح هوشیاری ذهنی می‌شوند.

بنابراین مصرف ماکیان برای افرادی که در روزهای خاصی دچار اختلال در  تمرکز و یا به اصطلاح رایج حواس پرتی می‌شوند، بسیار مناسب است.

ماکیان و حساسیت غذایی

از آنجا که بروز واکنش‌های آلرژیک به دنبال مصرف گوشت مرغ و بوقلمون به ندرت مشاهده شده است بنابراین می‌توانند غذای مناسبی برای رژیم‌های حذفی باشند.

ماکیان و کم خونی

اردک، غاز، کبک و قرقاول همگی حاوی آهن هم هستند که به راحتی  توسط بدن جذب می‌شود.

گوشت این سه پرنده برای افرادی که تمایل به استفاده از گوشت قرمز ندارند بسیار مفید است و به حفظ ذخایر آهن بدن آنها و جلوگیری از بروزکم خونی کمک می‌کند.

مقدار آهن موجود در گوشت تیره بوقلمون ۳ برابر بیشتر از گوشت‌های روشن است.

 

منبع : بهداشت

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید