افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

با آناناس عروق خونتان را باز کنید

anan3

آناناس یکی از میوه های خوشمزه و لذیذ است که امروز قصد داریم در رابطه با آناناس اطلاعاتی را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.اگر می خواهید عروق خونتان باز شود حتما این میوه لذیذ را میل کنید.

 

مريم مراداف متخصص تغذيه گفت: آناناس براي افرادي كه مبتلا به فشار خون هستند مفيد است زيرا مصرف آن باعث باز شدن عروق خوني مي‌شود.
يك متخصص تغذيه افزود: آناناس سرشار از ويتامين‌ها و مواد مغذي مثل كلسيم، پتاسيم، فيبر و ويتامين‌هاي C و A است. علاوه بر آن چربي و كلسترول بسيار كمي دارد. آناناس كلر بالايي دارد و در تنظيم آب و الكتروليت در بدن كمك مي‌كند.

 

وي گفت: آناناس غني از منيزيم است، ماده معدني كه وجودش براي ساخت استخوان‌ها و ارتباط بافت‌ها ضروري است. آناناس هم باعث رشد استخوان‌ها در بدن جوانان و استحكام استخوان‌ها در پسران مي‌شود. براي افراد داراي فشار‌ خون مناسب و باعث باز شدن رگ‌هاي خوني مي‌شود.

 

اين متخصص تغذيه اضافه كرد: آناناس خاصيت ضد التهاب دارد و در هضم غذا مؤثر است. آناناس داراي بروملين است. در ميان هزاران مواد شناخته شده‌اي كه در بروملين وجود دارد مي‌توان به بهترين آنها كه پروتئين سستئين است اشاره كرد كه آنزيمي پروتئيني است و به هضم غذا كمك مي‌كند. التهابات فراوان، ‌انعقاد خون و رشد بعضي از تومورها ممكن است بوسيله آنزيم بروملين موجود در آناناس كاهش يابد.

 

مراداف افزود: ويتامين C ، موجود در بدن آنتي اكسيداني قابل حل در آب است كه از قسمت‌هاي بدن كه حاوي آب هستند در مقابل راديكال‌هاي آزاد كه سلول‌هاي طبيعي را از بين مي‌برند محافظت مي‌كند. ويتامين C ، براي عملكردهاي سيستم ايمني بدن بسيار حياتي است.

 

وي گفت: آناناس يك منبع عالي براي ماده معدني منگنز است. منگنز موجود در آناناس براي رشد و توليد مثل و متابوليسم و تشكيل بافت پيوندي و عملكرد آنزيم‌ها مفيد است. آناناس موجب بالا رفتن سيستم ايمني بدن مي‌شود.

 

اين متخصص تغذيه افزود: ۱۰۰گرم از آناناس تازه ۴۱ كيلو كالري انرژي دارد و ۵/۸۶ گرم آب دارد. ۱۸ ميلي‌گرم كلسيم دارد و به خاطر مواد مغذي ديگري مانند اسيد فوليك كه دارد. در تكثير سلول‌ها بسيار مؤثر است. آناناس همچنين در تشكيل بافت پيوندي بدن مفيد است.

مراداف اضافه كرد: آناناس تازه بهتر از آناناس كنسروي است زيرا حرارت باعث كاهش برخي از مواد تازه آناناس از جمله اسيد فوليك شده و تأثير منفي مي‌گذارد. اسيد فوليك در آناناس تازه ۵‌ميلي‌گرم و در آناناس كنسروي يك ميلي‌گرم است.

 

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *