افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

اگر گوگرد بدن کم باشد

 

  • براي جبران كمبود گوگرد در بدن، صبح ناشتا يك استكان آب خيار، با كمي آب ليمو مخلوط كرده ميل شود يا اين كه پياز را همراه غذا بخوريد.–     يك نسخه ديگر براي بيماري برص: گوگرد زرد و گوگرد سفيد را به نسبت مساوي پودر نموده در روغن زيتون و سركه حل كنيد به موضع بماليد.

گوگرد از ديرباز درمان بخش بيماري‌ ها بوده است. اولين كسي كه شايد در تاريخ طب پرده از اين راز برداشت “ساموئل‌هانمان ” آلماني بود. گوگرد عنصري است كه در جدول تناوبي در زير گروه اكسيژن قرار گرفته است.اين عنصر شناخته شده در بسياري از مواد آلي و خصوصاً پروتئين‌ ها نقش ساختماني دارد به گونه‌ اي كه وجودش باعث افزايش استحكام پروتئين مي‌ شود.

–              طبع گوگرد گرم و خشك است.

–              گوگرد رنگ پوست را بهتر مي‎كند و به موها شفافيت مي‎بخشد.

–              براي سلامت مو، پوست و ناخن‎ها از ضروريات است.

–              در سوخت و ساز بدن با گروه ويتامين‎هاي B همكاري مي‎كند.

–              به كبد در ترشح صفرا كمك مي‎كند.

–              گوگرد قسمتي از بافت سازنده اسيد آمينه‎ها مي‎باشد.

–              گوگرد عنصر مهم تشكيل دهنده بافت‎هاي استخواني و پوست و مو مي‎باشد.

–              كمبود گوگرد باعث ريزش مو، خرابي ناخن‎ها، اگزما، كهير و جوش مي‎گردد.

–              براي درمان ميگرن، روماتيسم، برونشيت و اختلال كبدي و ترميم سلول‎ها مفيد است.

–         گوگرد به متابوليسم مغز كمك مي‎كند.

–         براي بيماري برص و پيسوريازيس با سركه به صورت ضماد بماليد.

–         براي جوش‎هاي صورت زير نظر پزشك استفاده گردد.

–         گوگرد را در آب گرم حل كرده اعضاي فلج و بي‎حس را با آن بشوييد.

–     براي جبران كمبود گوگرد در بدن، صبح ناشتا يك استكان آب خيار، با كمي آب ليمو مخلوط كرده ميل شود يا اين كه پياز را همراه غذا بخوريد.

–     يك نسخه ديگر براي بيماري برص: گوگرد زرد و گوگرد سفيد را به نسبت مساوي پودر نموده در روغن زيتون و سركه حل كنيد به موضع بماليد.

–         با دود گوگرد مي‎توان زنبورها را فراري داد.

–         ضماد گوگرد باعث سفيدشدن مو مي‎شود.

–     در اين مواد غذايي گوگرد وجود دارد: گوشت گوساله كم چرب، حبوبات خشك، ماهي، تخم‎مرغ، كلم، سير، پياز، موسير، تربچه، جعفري، جوانه عدس و گندم، خربزه، تمشك، توت‎فرنگي، مويز، انگور، هويج، كرفس، ترب، سيب‎زميني، گوجه‎فرنگي، شاهي، ملاس سياه، خردل، كاكائو، برنج، اسفناج، خرما، بولاغ اوتي، شلغم، نخود، سويا، ميگو، ماهي ازون برون، قزل‎آلا، فندق و گردو.

 

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *