جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



افزایش تشنگی در ماه رمضان با مصرف نوشیدنی شیرین

افزایش تشنگی در ماه رمضان با مصرف نوشیدنی شیرین

  • مصرف هرگونه نوشیدنی حاوی کافئین به دلیل مدر بودن موجب تشدید تشنگی می شود بنابراین نوشیدن چای پررنگ و انواع قهوه و نوشابه های گازدار کافئین دار مناسب نیست.

 

نسیم باقری نسامی به تشریح راه های پیشگیری از تشنگی در ماه مبارک رمضان که یکی از مشکلات شایع روزه داری در روزهای گرم و طولانی تابستان است، پرداخت تا بتوان از شدت احساس تشنگی کاست و با کم آبی بدن مقابله کرد.
وی خاطرنشان کرد: مصرف هرگونه نوشیدنی حاوی کافئین به دلیل مدر بودن موجب تشدید تشنگی می شود بنابراین نوشیدن چای پررنگ و انواع قهوه و نوشابه های گازدار کافئین دار مناسب نیست.
کارشناس ارشد تغذیه سازمان غذا و دارو گفت: مصرف آب همراه غذا و به مقدار زیاد موجب رقیق شدن شیره گوارشی و آنزیم های موثر در هضم غذا و در نتیجه منجر به اختلال در هضم و جذب مواد غذایی و درد شکم و نفخ خواهد شد.
باقری نسامی افزود: بهترین زمان نوشیدن آب کافی یک ساعت بعد از افطار تا نیم ساعت قبل از مصرف غذایی سحر است؛ بهترین روش برای کاهش عطش و رفع تشنگی نیز مصرف سبزی و میوه های آبدار و فیبردار در وعده های سحر و افطار است.
وی یادآور شد: همچنین مصرف افراطی غذاهای پرپروتئین، پرچرب و شور موجب افزایش تشنگی می شود.

منبع: الو دکتر

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید