جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه اسپاگتی با سس گوجه و میت بال

fo3831

اسپاگتی غذای مورد علاقه خیلی از ایرانی هاست.اما این مدل اسپاگتی کمی فرق دارد.این غذا مخصوص افرادیمیباشد که به تندی علاقه دارند .برای تهیه این غذا با ما همراه باشید

مواد لازم برای اسپاگتی با سس گوجه و میت بال :

 

پیاز ۱ عدد
گوجه فرنگی۳ عدد درشت
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق پر
 سیر۳ حبه
پودر ریحون۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
پنیر پارمژان۲ قاشق غذاخوری
گوشت قرمز۳۰۰ گرم
پونه کوهیبه مقدار لازم
جعفری ریز خورد شده۲-۳ قاشق غذاخوری
ریحان تازهبه مقدار لازم
برگ بو۱ عدد
شکر۱/۲ قاشق چایخوری
اسپاگتی۱ بسته – ۳۴۰ گرم

طرز تهیه اسپاگتی با سس گوجه و میت بال :
گوشت چرخ کرده را با پونه کوهی و نمک و مقداری فلفل مخلوط کرده و خوب ورز می دهیم. و به صورت توپ های کوچک نه خیلی کوچک در می آوریم و در مقداری روغن تفت می دهیم. به این صورت میت بال ها آماده می شوند.

پیاز را مکعبی خرد می کنیم. سیرها را له می کنیم. گوجه فرنگی ها را ریز ریز خرد می کنیم.
پیاز را در مقدار کمی روغن سرخ می کنیم سیر را اضافه می کنیم ۳۰ ثانیه تفت می دهیم گوجه های ریز خرد شده را اضافه می کنیم.

در ظرف را می گذاریم تا گوجه ها کمی نرم شوند. ۱ قاشق رب داشتیم در ۱ لیوان آب آن را حل می کنیم و به گوجه ها اضافه می کنیم. اگر رنگ آن روشن بود می توانید رب بیشتری بزنید. پودر ریحان، برگ بو، نمک، شکر، فلفل می ریزیم در قابلمه را می گذاریم تا بجوشد و گوجه ها خوب له شوند و سس یکدست شود.

زیر حرارت را کم می کنیم .میت بال ها را می اندازیم داخل سس گوجه در حال جوش می گذاریم تا بجوشد و سس کمی غلیظ شود. زیر حرارت را خاموش می کنیم پنیر را اضافه می کنیم. این سس باید تقریبا تند باشد.

در یک قابلمه آب می ریزیم می گذاریم بجوشد به آن نمک و کمی روغن اضافه می کنیم. اسپاگتی ها را به آن اضافه می کنیم و می جوشانیم تا نرم شوند و بعد آبکش می کنیم.

اسپاگتی را در ظرف مورد نظر می کشیم و روی آن کمی سس و میت بال می ریزیم. و روی آن مقداری جعفری ریز خرد شده  و پنیر پارمزان می ریزیم. و یک عدد ریحان تازه می گذاریم.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)