افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

احتمال دیابت برای بدنسازانی که از هورمون استروئیدی استفاده می کنند وجود دارد

1

 

  • تمامی افراد این پژوهش تحت تست تحمل گلوکز قرار گرفتند. تست تحمل گلوکز پاسخ بدن شما نسبت به قند(گلوکز) را می سنجد. این تست برای غربالگری دیابت نوع دو استفاده می‌شود. قند خون و سطوح انسولین افراد هر ۳۰ دقیقه و به مدت دو ساعت این آزمایش اندازه‌گیری شد.

 

 

محققان گفته‌اند بدنسازانی که برای تقویت اندام و ماهیچه‌های بدنی از داروها و مکمل‌های حاوی هورمون‌های جنسی مردانه همچون تستوسترون استفاده می‌کنند احتمالا با مقاومت به انسولین و ابتلا به دیابت رویارو خواهند شد.

سوء مصرف استروئیدهای آنابولیک در بدنسازان– داروی مصنوعی که هورمون جنسی مردانه را نظیر تستوسترون تقلید می‌کند- ممکن است منجر به مقاومت به انسولین شود.
به نقل از پایگاه خبری موسسه سلامت ملی آمریکا، محققان بیمارستان دانشگاهی هرلو دانمارک در این پژوهش تأثیرات استروئیدهای آنابولیک را بر چربی شکمی و حساسیت به انسولین در ۱۰۰ مرد جوان‌تر و پیرتر از ۵۰ سال که همگی بدنسازی قدرتی کار می‌کردند، مورد بررسی قرار دادند.
این مردان به سه دسته تقسیم شدند: مصرف‌کنندگان کنونی، مصرف‌کنندگان پیشین و هرگز مصرف نکرده‌ها.
تمامی افراد این پژوهش تحت تست تحمل گلوکز قرار گرفتند. تست تحمل گلوکز پاسخ بدن شما نسبت به قند(گلوکز) را می سنجد. این تست برای غربالگری دیابت نوع دو استفاده می‌شود. قند خون و سطوح انسولین افراد هر ۳۰ دقیقه و به مدت دو ساعت این آزمایش اندازه‌گیری شد.
چربی شکمی افراد نیز با استفاده از تکنولوژی تصویربرداری موسوم به “DEXA” اندازه گرفته شد.
هرچند این رابطه نمی‌تواند موید وجود علت و معلول باشد اما محققان دریافتند افرادی که قبلاً و اکنون از مصرف‌کنندگان استروئید بودند، حساسیت کمتری به انسولین در مقایسه با افرادی که هرگز این مواد را استفاده نکرده بودند، از خود نشان دادند.
علاوه بر این، ورزشکارانی که به طور مرتب استروئید مصرف می‌کردند میزان پایین‌تری از درصد کلی چربی بدنی از خود نشان دادند، اما این مردان میزان چربی احشایی بالایی از خود نشان دادند؛ چربی احشایی یا چربی “عمقی” اطراف اندام‌های درونی شکم را می‌پوشاند.
پژوهشگران چنین نتیجه گرفتند که پیشینه سوء مصرف استروئید آنابولیک خطر کاهش حساسیت به انسولین را افزایش می‌دهد.
نتایج این پژوهش در مجله “General Dentistry” منتشر شده است.

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *