افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

آنچه درباره بیماری دیفتری نمیدانید

a13842027174102a

دیفتری چه نوع بیماری هست ؟ و چه علائمی دارد و علت بروز آن چه می باشد و در کدام قسمت بدن بیشتر بروز می کند در این پست آنچه درباره بیماری دیفتری نمیدانید را بیان می کنیم .

دیفتری یک بیماری حاد باکتریایی است، این بیماری مسری است و به‌وسیله تماس فیزیکی مستقیم یا ورود ذرات معلق در هوا به دستگاه تنفس انتقال پیدا می‌کند.

به گفته متخصصان گوش و حلق و بینی، پس از ورود باکتری دیفتری به بدن انسان ابتدا قسمت فوقانی دستگاه تنفس دچار مشکل شده و سپس گلو، پوست، قلب و دستگاه عصبی مرکزی درگیر می‌شوند.

این بیماری شامل انواع مختلفی از جمله دیفتری حلق، حنجره و لوزه، پوستی و چشمی است که در دیفتری حنجره، صدای بیمار می‌گیرد و سرفه‌های بسیار شدید می‌کند، نوع پوستی آن نیز در اثر رعایت نکردن بهداشت ایجاد می‌شود و همچنین در دیفتری لوزه، بیمار با گلو درد و گرفتگی صدا، دشواری در بلع، مشکل در تنفس و تب و لرز و بی‌حالی روبه‌رو می‌شود. اما در مجموع عوارض نوع حلق آن بسیار شدیدتر و شایع‌تر از انواع دیگر است.

از عوارض بیماری دیفتری نیز می‌توان به التهاب عضلات قلب و مشکلات تنفسی، صدمات قلبی، کلیوی و عصبی اشاره کرد. یک علامت بارز این بیماری که آن را از گلودرد ویروسی متمایز می‌کند؛ ایجاد شدن یک غشا خاکستری ضخیم در بینی، گلو و مجاری هوایی است که به علت سم تولیدشده توسط باکتری ایجاد می‌شود.

همچنین در صورت ابتلا کودک یا فرد بالغ به این بیماری، برای خنثی کردن سموم موجود در گردش خون یک ضد سم اختصاصی تزریق می‌شود.

کارشناسان معتقدند که امروزه دیفتری علاوه بر درمان، با تزریق واکسن قابل‌پیشگیری است. این واکسن به همراه واکسن کزاز و سیاه‌سرفه استفاده و تجویز آن در آغاز شیرخوارگی توصیه می‌شود، از عوارض جانبی واکسن می‌توان تب خفیف، گیجی و درد در محل تزریق را نام برد و تنها می‌توان گفت کودکان مبتلابه اختلالات مغزی پیشرفته گزینه مناسبی برای دریافت این واکسن نیستند.

 

پزشکین : آنچه درباره بیماری دیفتری نمیدانید

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *