جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



آموزش کلوچه شیرمال به روش تصویری

1900_1

امروز تصمیم داریم یک کلوچه بسار خوشمزه و راحت را آموزش دهیم.این کلوچه عصرانه مناسبی براش شما و همچنین بهترین میان وعده برای کودکان شما میباشد.اگر دارید این کلوچه خوشمزه را یاد بگیرید ادامه مطلب را مطالعه کنید

مواد لازم:

 

–   جوش شیرین (سرخالی) ۱ قاشق مربا خوری
–   تخم مرغ ۳ عدد
–   آرد سفید ۴ تا ۵ لیوان
–   ماست شیرین یک چهارم لیوان
–   بیکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری
–   روغن مایع ۱ پیمانه
–   شکر پودر شده نصف پیمانه
–   وانیل نصف قاشق چای خوری
–   زعفران و زرده تخم مرغ (برای رومال) به میزان لازم
–  پودر پسته, ترافل, یا هر چیز تزیینی به میزان لازم

 

1900_1

طرز تهیه:

 

۱- اول جوش شیرین رو میریزیم توی ماست تا واکنش بده و ماست پوک شه…

1900_2

 

۲-حالا ۱ پیمانه روغن رو توی یه ظرف میریزیم و شکر و تخم مرغ ها و وانیل و ماست و بهش اضافه میکنیم.

1900_3

 

۳- نیازی به همزن برقی نداریم. با یه همزن دستی در حدی که مواد یکدست بشه هم بزنید.

1900_4

 

۴- حالا ۳ پیمانه از آرد رو با بیکینگ پودر ۳ بار الک کنید و آروم به مواد اضافه کنید و هم بزنید.این کاربرای اینه که مطمئن باشیم همه ی بکینگ پودر مصرف میشه.

۵- و بعد آروم آروم بقیه ی آرد رو اضافه کنید در حدی که خمیر لطیفی بشه که به دست نچسبه.

۶- در حدی که خکیر آماده بشه کافیه ورز دادن.

۷-نکته ی این کلوچه اینجاست…..اگر خیلی ورز بدید زود به روغن میفته و کلوچه خشک میشه. خیلی احتیاط داره.

 

1900_5

 

۸- بعد خمیر رو یک ساعت بذاریدش یه جای گرم تا خمیر پف کنه و دو برابر شه. بعد توی سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و مثل چونه ی نونوایی یا هر شکلی که دوست داشتید خمیر رو توی سینی بچینید…

۹- بعد زرده تخم مرغ و زعفرون رو با برس بمالید روی سطح کلوچه ها و برای تزیینشم هر چی خواستید روش بریزید.

۱۰- فر رو یک ربع قبل با حرارت ۱۷۰ درجه گرم کنید و کلوچه ها رو بدترد توی فر تا حدی که ببینید کف کلوچه ها طلایی بشه….

۱۱- از فر درش بیارید و بدارید خنک بشه. با چای کنار خانواده نوش جان کنید…..

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)