جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



آموزش پخت کلوچه فندقی

کلوچه

کلوچه یکی از شیرینی های مفید می باشد که بیشتر بچه ها به آن علاقه دارند و حتی در صبحانه هم از آن استفاده می کنند امروز ما به شما طرز تهیه این کلوچه خوشمزه فندقی را آموزش میدهیم امیدوارم از خوردن آن لذت کافی را ببرید.

مواد لازم برای ۴۸ عدد :

 

 کره نرم  ۲۲۶گرم
 شکر  یک و نیم پیمانه
 تخم مرغ یک عدد
وانیل کمی
آرد ۲پیمانه
جوش شیرین نصف قاشق چای خوری
نمک یک چهارم قاشق چای خوری
فندق ریز خرد شده نصف پیمانه

 

طرز تهیه :
فر را روی ۱۷۵درجه سانتی گراد قرار دهید.
کره و شکر را با هم مخلوط کنید و با سرعت متوسط هم بزنید. تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا کاملا مخلوط شود.
آرد، جوش شیرین و نمک را اضافه کنید. سرعت هم زدن را کم کنید و به مدت یک ساعت مواد را در یخچال قرار دهید.
خمیر را به اندازه و شکل گردو در آورید و با فاصله روی سینی حاوی کاغذ روغنی بگذارید و اجازه دهید به مدت ۱۳ تا ۱۶دقیقه بپزد تا کناره های آن کمی طلایی رنگ شود.

 

ارزش غذایی هر یک عدد :
کالری : ۸۰
چربی : ۵ گرم
کلسترول : ۱۵ میلی گرم
سدیم : ۶۰ میلی گرم
کربوهیدرات : ۸ گرم
پروتئین : یک گرم

حالا که روش تهیه این کلوچه را یاد گرفتید خوب است که سریع شروع به پختن آن کنید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)