افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

آموزش پخت یک غذای رژیمی برای بیماران دیابتی

1

  • این غذا باعث پایین آوردن کلسترول، قند خون برای افراد دیابتی و برای افرادی که اوره آنها بالا است بسیار مفید است. اگر بانان جو استفاده شود دارای ۲۲ تا ۲۴ گرم فیبر است.

 

همراه این غذا بهتر است کمی نان سبوس دار یا نان جو استفاده شود. این غذا باعث پایین آوردن کلسترول، قند خون برای افراد دیابتی و برای افرادی که اوره آنها بالا است بسیار مفید است. اگر با نان جو استفاده شود دارای ۲۲ تا ۲۴ گرم فیبر است.

مواد لازم :

 بروکلی  ۱ ساقه بزرگ
 هویج  ۳ عدد کوچک یا ۲ عدد بزرگ
 مغز کرفس  یک شاخه
 سیر  یک حبه
 پیاز ۲ عدد کوچک یا ۱عدد بزرگ
زنجبیل تازه ۲ برش
قارچ ۲۵۰ گرم
آب پرتقال طبیعی و تازه ۱ لیوان
کدوی بزرگ ۴ عدد
نمک و فلفل و ادویه به میزان لازم
سیب یک عدد
هویج چند عدد برای تزئین

طرز تهیه :
پیاز، زنجبیل رنده شده، ادویه و سیر را به همراه سبزیجات خرد شده تفت می دهیم.
داخل کدوها را خالی می کنیم سبزیجات تفت داده شده را داخل کدوها می ریزیم.
کدوها را در قابلمه می چینیم و با آب پرتغال آنها را به مدت نیم ساعت یا کمتر می پزیم.
همراه این غذا بهتر است کمی نان سبوس دار یا نان جو استفاده شود. این غذا باعث پایین آوردن کلسترول، قند خون برای افراد دیابتی و برای افرادی که اوره آنها بالا است بسیار مفید است. اگر بانان جو استفاده شود دارای ۲۲ تا ۲۴ گرم فیبر است.

اطلاعات غذایی :

 کالری  ۵۵۶ کیلوکالری
 کربوهیدرات  ۴۶ گرم
 فیبر  ۱۲ گرم
 چربی  ۲۱ گرم
 پروتئین  ۴۶ گرم
قند ۱۴ گرم

امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *