جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



آموزش درست کردن کیک پرتقالی با روکش شکلاتی

اگر قصد دارید یک عصرانه بسیار خوشمزه درست کنید پیشنهاد میکنم این کیک خوشمزه را حتما امتحان کنید.میتوانید این کیک را با چای و یا قهوه میل کنید

مواد لازم :

 

 

 

آب پرتقال نصف پیمانه پلوپز
شکر ۱ پیمانه پلوپز
روغن مایع نصف پیمانه پلوپز
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۲ پیمانه پلوپز
بکینگ پودر ۱۵ گرم
وانیل ۵ گرم

 

 

طرز تهیه :

 

 

 

(فر را از ۲۰ دقیقه قبل روشن میکنیم)

ابتدا آب پرتقال را در ظرف مورد نظر ریخته و شکر را روی آن میریزیم و با همزن دستی یا برقی میزنیم تا با هم مخلوط شوند.

تخم مرغ و وانیل را به مواد بالا اضافه میکنیم و با همزن میزنیم تا با هم خوب مخلوط شوند.

بعد از آن روغن را اضافه کرده.

بعد ۲ قاشق از آرد را برمیداریم و کنار میگذاریم و بقیه آرد را با بکینگ پودر مخلوط کرده و کم کم به موادمان اضافه میکنیم،ولی آرد را با چنگال هم میزنیم و خیلی هم نمیزنیم،چون اگر زیاد بزنیم باعث میشود کیک زیاد پف نکند.

مايه كيك را در قالب ۲۵ سانتی متری ميريزيم و قالب را چرب میکنیم و کمی آرد میپاشیم اطراف آن و به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد یا ۳۳۸ درجه فارنهایت و در طبقه وسط میگذاریم.

در آخر یک چنگال یا چاقو را در کیک فرو کنید اگر چیزی به کیک نچسبد یعنی کیک شما پخته است.

در حین پختن در فر را باز نکنید چون پف کیک میخوابد.

در آخر هم از این شکلات های مخصوص که برای کیک هست آب میکنم و میریزیم روی کیکمون و میتوانید برای آب شدن شکلات آن را داخل ماکروویو قرار بدهیم یا از روش بن ماری استفاده کنیم و مقدار لازم هم ۱۲۰ تا  ۱۵۰ گرم هستش.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)