جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



آموزش درست کردن خورش آلو مسما

آلو مسما غذايی گيلاني و بسيار خوشمزه است که پختن آن را به همه شما عزیزان توصيه مي كنیم.برای آموزش درست کردن این خورشت ادامه مطلب را مطالعه کنید

مواد لازم براي تهيه آلو مسما:

 

 

 

مرغبراي هر نفر يه تكه
آلو قيسيبراي هر نفر ۲ تا ۳ عدد
آلو سياهبراي هر نفر ۲ تا ۳ عدد
پياز۲ عدد
شکر۲ قاشق غذاخوري
زردچوبهمقداري

 

 

طرز تهيه:

 

 

 

مرغ رو با كمي آب و زرد چوبه به روی آتش می گذاریم,و پس از آنکه نیم پز شد آلوها را که در روغن سرخ کرده ایم بدان اضافه می کنیم.
هر وقت كه مرغ و آلو كاملا” پخت پياز را که قبلا سرخ کرده ایم بهمراه شکر به مقدار گفته شده به آن اضافه می کنیم.بعد از کمی جوشیدن ( ۳ تا ۵ دقيقه ) غذای ما آماده است.

 

 

نكته:

 
اين خورش بايد آب كمي داشته باشد.
اگر در حین طبخ متوجه شده اید که مرغ کاملا پخته شده ولی آلوها هنوز نپخته اند مرغها را از قابلمه خارج کنید تا الوها حسابی پخته و مرغها له نشوند.


نگذارید پس از اضافه کردن پياز نگذارید که غذا زیاد بجوشد چون اصطلاحا غذا وا خواهد رفت.
ميزان شكر اين غذا بسته به ميل شما قابل تغييراست.
طعم اين غذا با وجود شكر و آلو سياه, ملس می باشد.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)