آلزایمر در افراد گیاهخوار بیش از دیگران است
محققان بیان کرده اند که آلزایمر در افراد گیاهخوار بیش از دیگران است در این مطلب علت این ادعا را بیان می کنیم و این که چه ویتامینی در گیاهان وجود ندارد که عامل بروز آلزایمر است .
حسن اکبری متخصص آسیبشناسی، محقق طب سلامی ایرانی و عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی گفت: افراد باید از غذاهای گیاهی و حیوانی به میزان متعادل و متناسب مصرف نمایند تا بدن آنها دچار کمبود هیچ ماده مغذی نشود.
وی ادامه داد: دیواره تمام سلولهای بدن از گلبولهای قرمز تا سلولهای مغزی و عصبی سرشار از کلسترول حیوانی است و غذاهای گیاهی نمیتوانند به مقدار کافی این کلسترول را در بدن افراد تولید کنند در نتیجه سلولها ترمیم نمیشوند و به تدریج شکننده میشوند.
اکبری اظهار داشت: ویتامین B12ک ریزمغذی است که در هیچ غذای گیاهی یافت نمیشود و ماهی، گوشت، تخممرغ و لبنیات منبع سرشار این ویتامین محسوب میشوند به علاوه کمبود این ویتامین منجر به ضعف، خستگی، اختلالات روانی و آلزایمر میشود.
وی افزود: اسیدآمینهها، آرژنین، کراتین و کارنوزین هم در منابع حیوانی وجود دارند همچنین ویتامین Dکه کمبود آن منجر به سرطان، پوکی استخوان، ام اس و افسردگی میشود فقط در مواد گوشتی یافت میشود.
اکبری خاطرنشان کرد: مصرف غذاهایی گیاهی به تنهایی منجر به کمبود ویتامینهایی نظیر k و E و Aمیشود که به ترتیب باعث خونریزی، پیری زودرس، سرطان و نابینایی در افراد میشود.
پزشکین : آلزایمر در افراد گیاهخوار بیش از دیگران است