گیاهان تلخ در بین گیاهان به دلیل تلخی وبد مزگی طرفداران کمی دارد وکمتر کسی حاضر است که مزه تلخ را دردهان خود تحمل کند ولی همین گیاهان از لحاظ خواص کم از گیاهان دیگر ندارند.درادامه مطلب زیرر با خواص گیاهان تلخ آشنا خواهید شد.بعضي از گياهان طعم تلخي دارد و به عنوان تقويت کننده، منقبض کننده و تميز کننده روده ها در بدن عمل مي کند. از اين گياهان تلخ اغلب براي بهبود هاضمه و مقابله با التهاب استفاده مي شود. به نقل از سايت «هلث نيوز» بعضي از اين گياهان عبارت است از:
گلپر : براي درمان سرماخوردگي و بيماري هايي چون روماتيسم از اين گياه استفاده مي شود. گلپر معده را تقويت مي کند.
بابونه : باعث تسکين تب و بي قراري مي شود و به عنوان آرام کننده و داروي ضداسپاسم از آن استفاده مي شود.
قاصدک : تصفيه کننده خون و مدر است و فشار خون و کلسترول خون را پايين مي آورد.
خارشير : سم زداي قوي کليه هاست.
نعناع : روغن طبيعي آن حالت تهوع و معده درد را برطرف مي کند.
افسنطين : ضدعفوني کننده و تقويت کننده است.
بومادران : گياهي گلدار با طعم تلخ است که به عنوان داروي سرماخوردگي هم از آن استفاده مي شود.