آبگوشت کشک بادمجان از غذای مردم گرمسار است…در لرستان این غذا به عنوان آبگوشت لری معروف است.این آبگوشت بسیار خوشمزه و در بین مردم لرستان بسیار محبوب میباشد.برای تهیه این غذا با ما همراه باشید
مواد لازم برای آبگوشت کشک بادمجان :
نخود و لوبیا | ۱ پیمانه |
لوبیا چیتی | یک دوم پیمانه |
عدس | یک دوم پیمانه |
گوشت گردن گوسفند | ۱ كیلوگرم |
پیاز | ۱ عدد درشت |
بادمجان ورقه كرده و سرخ كرده | ۴ عدد درشت |
نمك، فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
کشک | ۱ پیمانه |
سیر سرخ كرده | ۴ حبه |
نعنا داغ | ۱ قاشق سوپخوری |
طرز تهیه آبگوشت كشک بادمجان :
حبوبات را از شب قبل بخیسانید و بعد آب آن را دور بریزید.
آنگاه گوشت و پیاز را همراه با حبوبات در قابلمه بریزید و به مقدار لازم آب بیفزائید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.
سپس حرارت را ملایم كنید تا آبگوشت بپزد. حال بادمجانها، نمك، فلفل و زردچوبه را به آن بیفزائید.
كشک را، در اواخر پخت، به آبگوشت اضافه كنید و با سیر و نعنا داغ آن را بیارائید.
یادآوری:
آبگوشت میباید خوب جا بیفتد و بعد بادمجانها را به آن بیفزائید تا خیلی له نشود.
امتیاز شما به این دستور پخت