جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



آبگوشت کشک و بادمجان لری

fo4082

آبگوشت کشک بادمجان از غذای مردم گرمسار است…در لرستان این غذا به عنوان آبگوشت لری معروف است.این آبگوشت بسیار خوشمزه و در بین مردم لرستان بسیار محبوب میباشد.برای تهیه این غذا با ما همراه باشید

مواد لازم برای آبگوشت کشک بادمجان :

 

نخود و لوبیا ۱ پیمانه
 لوبیا چیتییک دوم پیمانه
عدس یک دوم پیمانه
 گوشت گردن گوسفند۱ كیلوگرم
پیاز۱ عدد درشت
بادمجان ورقه كرده و سرخ كرده۴ عدد درشت
نمك، فلفل و زردچوبهبه میزان لازم
کشک۱ پیمانه
سیر سرخ كرده۴ حبه
نعنا داغ۱ قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه آبگوشت كشک بادمجان :
حبوبات را از شب قبل بخیسانید و بعد آب آن را دور بریزید.
آن‌گاه گوشت و پیاز را همراه با حبوبات در قابلمه بریزید و به مقدار لازم آب بیفزائید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.

سپس حرارت را ملایم كنید تا آبگوشت بپزد. حال بادمجان‌ها، نمك، فلفل و زردچوبه را به آن بیفزائید.
كشک را، در اواخر پخت، به آبگوشت اضافه كنید و با سیر و نعنا داغ آن را بیارائید.

 

یادآوری:

 

آبگوشت می‌باید خوب جا بیفتد و بعد بادمجان‌ها را به آن بیفزائید تا خیلی له نشود.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)